(06) 13 26 89 86 info@rensdewinter.nl

Nieuwe koren

Drie nieuwe koren!

Na de zomervakantie van 2019 krijgt Rens er drie koren bij. In Alphen a/d Rijn gaat hij aan de slag als dirigent van Jeugdkoor ‘Cantica Nova’ en Chr. Gemengd Koor ‘Soli Deo Gloria’. Hij neemt het stokje over van dirigent Hugo van der Meij. Daarnaast hoopt hij te beginnen als dirigent/pianist bij Vocaal Ensemble ‘Vocális’ te Lisse/Leiderdorp. Hier neemt hij het stokje over van Arjan Wouters.

Meer info op de pagina Koren.

In Memoriam

IN MEMORIAM Aalt van de Beek

Zondag 17 juni jl. is violist Aalt van de Beek overleden. Samen met Aalt heb ik aan aardig wat concerten mogen meewerken. Zijn wens kwam ook in vervulling: de opname van een solo-album (‘Meditation’), waarbij ik mijn bijdrage mocht leveren als pianist. Ondanks zijn lichamelijk handicap wist hij veel voor elkaar te krijgen. Met zijn vioolsound wist hij zich op een creatieve manier te onderscheiden van andere violisten. De herinnering blijft.

 

Projectkoor 2017 “Zijn Naam”

In 2017 bestaat de Bond tegen vloeken 100 jaar. Een gedenkwaardig jubileum. De Bond tegen vloeken wil dit vieren door het land in te gaan met een projectkoor. Sinds november 2016 is het mogelijk om uzelf aan te melden. De aanmeldingsmogelijkheid sluit op 1 april 2017. Iedereen is welkom! We zijn blij met elke stem. Houdt u van zingen? Meld u dan aan voor het Projectkoor ‘Zijn Naam’!
Voor meer informatie en aanmelden, klik op onderstaande afbeeldingen.

 

Nieuwe cd GRAZIOSO | vleugel & orgel

In mei hebben Jan Rozendaal en Rens de Winter een nieuwe cd opgenomen in de Hervormde Kerk te Venhuizen (Noord-Holland) in de prachtige combinatie van orgel en vleugel met de titel “Grazioso”.
Het zal een mooie en gevarieerde cd worden met een afwisselend repertoire: van geestelijke liederen tot klassiek-populaire muziek en improvisaties op zowel orgel als vleugel. O.a. stukken zoals Luna, My tribute, Serenade (Widor), Pastorale (Guilmant) en nog veel meer.
De cd kunt u alvast voor € 15,00 bestellen via info@rensdewinter.nl. Vermeld in de mail uw naam en adresgegevens.

In september volgen er 3 presentatieconcerten:
– Vrijdag 16 september, Oenenburgkerk te Nunspeet
– Vrijdag 30 september, Hervormde Kerk te Wijk en Aalburg
– Vrijdag 14 oktober, Doopsgezinde Kerk te Ouddorp

De concerten vangen aan om 20:00 uur. Entree is € 5,00 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. De cd is tijdens de concerten verkrijgbaar.

 

Nieuwe website

Hartelijk welkom op deze nieuwe website van Rens de Winter!
Hier vindt u de komende concerten in de concertagenda, het meest recente nieuws, maar ook de nieuwste cd’s en video’s.
Ook zouden wij het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in het gastenboek.
Met ingang van dit nieuwe jaar wensen wij u een mooi en muzikaal 2016 toe!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.