(06) 13 26 89 86 info@rensdewinter.nl

Koren

Chr. Gemengd Koor ‘Soli Deo Gloria’ te Alphen a/d Rijn

Chr. Gemengd Koor ‘Soli Deo Gloria’ Alphen a/d Rijn staat per 1 oktober 2019 onder leiding van Rens de Winter. Het koor bestaat uit bijna 60 leden en repeteert elke maandagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Opstandingskerk te Alphen a/d Rijn. Nieuwe leden zijn van harte welkom om mee te zingen.
Jeugdkoor ‘Cantiva Nova’, ook o.l.v. Rens de Winter, repeteert op dezelfde avond op dezelfde locatie van 18.45 – 19.30 uur.

Vocaal Ensemble ‘Vocális’ te Lisse / Leiderdorp

Vocaal Ensemble ‘Vocális’ staat per 1 september 2019 onder leiding van Rens de Winter. Het ensemble bestaat uit ruim 10 zangers en zangeressen en repeteert eens per 2 weken in Lisse of Leiderdorp. Het repertoire bestaat uit veelal religieus/ (licht-)klassieke muziek en wordt met regelmaat ten gehore gebracht tijdens concerten en zangavonden.

Christelijk Koor ‘Tehillah’ te Dordrecht

Tehillah is een enthousiast koor dat elke donderdagavond van 19.45 – 21.45 uur repeteert in de Pauluskerk of Augustijnenkerk te Dordrecht onder de muzikale leiding van Arjen Holster (dirigent) en Rens de Winter (pianist). Ben je tussen de 15 en 50 jaar, houd je van zingen en gezelligheid? Nieuwe leden zijn van harte welkom om mee te zingen. Meer info: www.tehillah.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.