CD Liedbewerkingen Rens de Winter

Prachtige liedbewerkingen van bekende liederen in een nieuw jasje. Speciaal voor dit album arrangeerde Rens alle liederen, van feestelijk tot ingetogen en meeslepend.
Bewerkingen over o.a. Psalm 23, Er komen stromen van zegen, De dag door Uwe gunst ontvangen, Kom tot uw Heiland.... en meer!
Lise de Munck (fluit), Laura van der Stoep (viool), Hugo van der Meij (orgel) en Rens de Winter (vleugel).

Prijs €15,00.
Bestellen via

'Zie ik de bergen'
Een gloednieuwe instrumentale cd van Henriëtte Bronkhorst - dwarsfluit, Gerrald Bronkhorst - orgel en Rens de Winter - piano. Het thema is: Zie ik de bergen! De muziek op deze cd staat in het teken van de natuur. Een aantal bewerkingen zijn speciaal voor deze cd gecomponeerd door Rens de Winter. Het is een bijzonder frisse, instrumentale cd te noemen.

Prijs €15,00.
Bestellen via 

Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (vleugel)

Opname: STH Records 
Opnamelocatie: Hervormde Kerk te Venhuizen 

Prijs €15,00. 
Bestellen via  

Samengesteld kinderkoor o.l.v. Ria van der Noort met Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (piano), opnamelocatie: Grote Kerk Alblasserdam

Kinderkoor 'Harpe Davids' o.l.v. Rens de Winter met Peter Wildeman (orgel), opnamelocatie: Dorpskerk Hendrik-Ido-Ambacht 

Prijs €15,00

Aalt van de Beek (viool), Mark Brandwijk (orgel) en Rens de Winter (vleugel)

Opnamelocatie: Grote of Catherijnekerk te Heusden
Opname: WIPEsoft

Prijs € 15,00

Maarten van der Spek (panfluit) m.m.v. Jaco Zijl (trompet), Aart van Zetten (altviool en fluit), Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (vleugel)

Opnamelocatie: Dorpskerk te Moerkapelle
Opname: www.sthrecords.nl

Prijs € 15,00

Lieneke van Eijkelenburg (sopraan), Rens de Winter (orgel en vleugel), Lydia Paans (vleugel), Jaco Zijl (trompet), Luis Miguel Pijffers en Maarten van der Spek (panfluit), Aalt van de Beek (1e viool), Aleida Groeneveld (2e viool), Aart van Zetten (altviool en dwarsfluit) m.m.v. Hans Stolk (cello)

Opnamelocatie: Orangerie Klein Drakestein te Lage Vuursche
Opname: Amuse Productions Urk

Prijs € 10,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.